در دنیایی که گوشی های هوشمند به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شدند، همواره نگرانیهایی بابت اتمام شارژ باتری آنها وجود دارد. اما پاور بانک های بی سیم به عنوان یک راه حل مدرن، راحت و راهکاری برای برطرف کردن این نگرانی در سالهای اخیر مطرح شدند.
اما آیا این فناوری جدید واقعا ارزش خرید دارد؟ آیا همه میتوانند از این پاوربانک ها استفاده کنند؟ اصلا این پاوربانک ها چگونه کار میکنند و چه مزایا و معایبی نسبت به پاوربانکهای سیمی دارند؟
با ما در ادامه این مقاله از وبسایت پارشال همراه شوید تا با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مانند سرعت شارژ، ظرفیت باتری، قیمت و راحتی استفاده، به سوالات مهم شما درباره این پاور بانک های محبوب پاسخ دهیم.
خرید پاور بانک بی سیم | آیا پاوربانک های بی سیم ارزش خرید دارند؟
پاور بانک های بی سیم با حذف نیاز به کابل، تجربهای بسیار راحتتر، سریعتر و شیک تر از شارژ کردن دستگاهها را به دارندگانشان ارائه میدهند.
استفاده از آنها هم بسیار ساده است! کافیست دستگاه خود (موبایل، ساعت هوشمند یا حتی هندزفری بلوتوثی) را روی پد شارژ بی سیم قرار دهید تا فرآیند شارژ به طور خودکار آغاز شود.
این ویژگی به درد همهی علاقمندان به این وسیلهی الکترونیکی میخورد! اما شاید برای کسانی که مرتبا در حال حرکت هستند و نمیخواهند با کابلهای اضافی دست و پنجه نرم کنند، جذابتر باشد.
علاوه بر این، طراحی مینیمال و جمع و جور پاور بانک های بی سیم، آنها را به یک اکسسوری شیک تبدیل کرده است. تا حدی که در سالهای اخیر، تعداد طرفداران پاوربانک های وایرلس، چند برابر خریداران نوع سیمی آن شده است!
یکی دیگر از مزایای اصلی پاور بانک های بی سیم، سرعت شارژ بالاترِ آنها نسبت به برخی از پاور بانک های سیمی است. چرا که فناوری شارژ بی سیم با سرعت بالاتری نسبت به فناوریهای سیمی پیشرفت میکنند.
علاوه بر این، پاور بانک های بدون سیم معمولا دارای چندین کویل شارژ هستند که امکان شارژ همزمان چندین دستگاه را فراهم میکنند. در حالی که پاوربانک های سیمی نهایتا 2 تا 3 پورت برای اتصال سیم دارند. این ویژگی برای افرادی که از چندین دستگاه مختلف استفاده میکنند، بسیار کاربردیتر است.
با این همه، با وجود تمام مزایایی که به آنها اشاره کردیم، پاور بانک های بیسیم دارای برخی محدودیتها هم هستند.
برای مثال، معمولا قیمت آنها نسبت به پاوربانک های سیم دار بالاتر است و همچنین، دستگاه شما هم باید قابلیت ساپورت کردن از این تکنولوژی را داشته باشد. هرچند که با توجه به پیشرفتهای اخیر در فناوری شارژ بی سیم، این محدودیت به تدریج در حال رفع شدن است.
انواع پاور بانک های بی سیم موجود در بازار
در حال حاضر، نمونههای بسیار متنوعی از پاوربانک های بی سیم در بازار وجود دارند. پاور بانک هایی که بر اساس ظرفیت باتری، سرعت شارژ، تعداد کویلهای شارژ، طراحی و برندشان به دستههای مختلفی تقسیم میشوند.
برای مثال، ظرفیت باتری پاوربانک یکی از مهم ترین عواملی است که باید در زمان انتخاب پاوربانک به آن توجه کنید. در حال حاضر، نمونه های بسیار متنوعی از پاوربانک با ظرفیت های مختلف (بین چند هزار میلیآمپر ساعت تا چند ده هزار میلیآمپر ساعت) در بازار وجود دارند.
با به عنوان مثالی دیگر، سرعت شارژ پاور بانک بی سیم هم عامل دیگری است که به عنوان یک فاکتور حائز اهمیت، باید توجه ویژهای به آن داشته باشید. برخی از مدلهای بی سیم پاوربانک از فناوری شارژ سریع پشتیبانی میکنند. یعنی به شما اجازه میدهند تا دستگاههای سازگار با این فناوری را درست شبیه به شارژر اصلی و واقعی خودشان شارژ کنید.
برندهای مختلف پاوربانک بی سیم
برندهای مختلفی در زمینه تولید پاور بانکهای بیسیم فعالیت میکنند. برندهایی که تعدادی از مشهورترینِ آنها شامل موارد زیر هستند.
1. پاوربانک بی سیم آنکر (Anker)
آنکر یکی از پیشروترین برندها در زمینه تولید لوازم جانبی موبایل است. این شرکت طیف گستردهای از پاور بانک های بی سیم را با کیفیتی بالا و طراحیهای متنوع به بازار عرضه میکند.
محصولات آنکر به دلیل دوام بالا، قابلیتهای شارژ سریع و قیمت مناسبشان، محبوبیت زیادی بین مردم دارند.
2. پاوربانک بی سیم سامسونگ (Samsung):
شاید کمتر کسی باشد که محصولات متنوع و جذاب برند سامسونگ را نشناسد. محصولاتی با طراحی زیبا و هماهنگی با محصولات دیگر همین مجموعه.
شرکت سامسونگ در تولید پاوربانک بی سیم هم عقب نمانده است. تا حدی که این روزها، تعدادی از پرفروش ترین پاوربانک های بی سیم موجود در بازار، نتعلق به برند سامسونگ هستند.
این پاوربانک های بی سیم از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند و به خوبی با گوشیهای سامسونگ سازگار میشوند. هر چند که این به معنای عدم سازگاری پاور بانک های بی سیم سامسونگ با سایر برندها نیست.
4. پاوربانک بی سیم شیائومی (Xiaomi)
شیائومی، این برند محبوب چینی، همانقدر که در زمینه تولید موبایل و سایر تجهیزات الکترونیکی فعال است، حضور فعالی هم در زمینه تولید پاور بانک های بی سیم دارد.
پاوربانک های شیائومی معمولا دارای ظرفیت های شارژ بسیار بالایی هستند و به شما این امکان را میدهند که تجهیزات قوی تری نسبت به موبایل (مانند کامپیوتر و چراغ های شارژی) هم با آنها شارژ کنید.
اکثر مدلهای پاوربانک بی سیم شیائومی از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی میکنند و به شما کمک میکنند تا دستگاههای خود را در کمترین زمان ممکن شارژ کنید.
آخرین دلیل محبوبیت بیش از حد پاور بانک های بیسیم شیائومی هم قیمت مناسب آنها است. چرا که این محصولات معمولا با توجه به کیفیت و امکاناتشان، قیمتی بسیار رقابتی دارند.
قیمت پاور بانک های بی سیم چقدر است؟
پاور بانک های وایر لس از فناوری شارژ القایی استفاده میکنند. یعنی نوعی فناوری که شامل سیمپیچهای الکترونیکی و مدارهای پیچیدهتری نسبت به پاور بانک های سیمی است. پس مشخص است که تولید این قطعات و طراحی مدارهای پیچیده، هزینه بیشتری را برای سازنده آن پاوربانک به همراه دارد.
علاوه بر این، برای اطمینان از انتقال بی سیم کارآمد و ایمن انرژی، معمولا پاور بانک های بی سیم را از مواد با کیفیتتر و استانداردهای بالاتری تولید میکنند. خود این امر هم بر قیمت تمامشدهی محصول تاثیر میگذارد.
در نهایت، هزینه های دیگری هم هستند که منجر به بالاتر بودن قیمت پاور بانک های بیسیم نسبت به نوع سیمی آن ها میشود. هر چند که این موضوع به معنای قیمت چند برابریِ آنها نیست.
در آخر
پاور بانک های بی سیم به عنوان یک فناوری نوظهور، پتانسیل بالایی برای تغییر شیوه شارژ دستگاه های الکترونیکی ما دارند. علاوه بر این، با توجه به مزایای متعدد آنها، میتوانیم با اطمینان بگوییم که خرید پاور بانک بی سیم، به ویژه برای کاربران حرفهای و افرادی که به دنبال راحتی و سرعت هستند، یک سرمایهگذاری ارزشمند محسوب میشود.